Butelia i-a luat viața și i-a distrus casa!

0
0

O nenorocire a avut loc, ieri dimineaţă, în comuna Suseni acolo unde un incendiu violent a izbucnit la o locuinţă iar proprietarul şi-a pierdut viaţa în flăcări. Soţia acestuia a reuşit să se salveze dar are şi ea arsuri pe faţă şi la o mână. Casa a fost distrusă complet. Femeia rămasă în viaţă nu mai are un acoperiş deasupra capului, a rămas doar cu hainele de pe ea şi va trebui să îşi înmormânteze şi soţul.  
Incendiul a izbucnit ieri, în jurul orei 10.00, la o casă din comuna Suseni, satul Suseni. Pompierii au mers la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Când au ajuns reprezentanţii ISU Argeş, ardea generalizat flăcările întinzându-se la întreaga casă, pe o suprafaţă de circa 150 metri pătraţi. Oamenii din curte, le-au spus militarilor să soţul proprietarei a rămas în casa cuprinsă de flăcări. Atunci a fost chemat la Suseni şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, în speranţa că omul mai poate fi salvat. Din nefericire, atunci când militarii au reuşit să intre în casă, a fost descoperit cadavrul. Aurel A., în vârstă de 83 de ani era carbonizat.

I-a ars toată agoniseala

Intervenţia pompierilor a fost dificilă. Casa a ars în întregime iar focul s-a extins şi la o anexă situată în apropiere, care a ars pe circa 50 de metri pătraţi. În timpul cercetărilor efectuate la faţa locului reprezentanţii ISU Argeş au precizat că incendiul a fost provocat de scăpări de gaze de la butelie. De altfel, Maria A., aflată în stare de şoc, a povestit că a explodat butelia şi că soţul ei nu a apucat să iasă din bucătăria unde a izbucnit incendiul. Doar ea a reuşit să iasă în curte.
Cei doi locuiau singuri. Maria A., în vârstă de 77 de ani, soţia bărbatului decedat, era rănită. Femeia avea arsuri pe faţă şi la o mână şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Fiica lor a aflat de incendiu şi a mers într-un suflet acasă la părinţi. Femeia, în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică atunci când a văzut casa în flăcări şi a aflat că tatăl ei a murit. A avut nevoie de asistenţă medicală. În preajma sărbătorilor Maria A. a rămas fără munca de-o viaţă, întreaga locuinţă fiind mistuită de foc. De asemenea ea va trebui să îşi conducă soţul pe ultimul drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.