Voleibalista Merelin Nikolova, MVP-ul etapei a opta!

1
0

Chiar dacă FC Argeș Volei a pierdut meciul cu CSM București, una dintre contracandidatele la evitarea play-out-ului, bulgăroaica Merelin Nikolova a impresionat din nou prin jocul ei.
Voleibalista în vârstă de 19 ani a fost aleasă drept cea mai bună jucătoare a etapei a 8-a în Divizia A1. În meciul de acum câteva zile, cu CSM București, pierdut de piteștence cu scorul de 3-1, bulgăroaica a punctat de 27 de ori pentru FC Argeș Volei (6 ași, 20 de atacuri și 1 blocaj), depășindu-le pe mult mai experimentatele Bojana Milenkovic (CSM Volei Alba Blaj – 23 de puncte), Gergana Dimitrova (CSM Volei Alba Blaj – 22 de puncte) și Jelena Vulin (Dinamo – 22 de puncte). Merelin se va confrunta cu primele două, sâmbătă, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor din Trivale, când FC Argeș Volei va întâlni campioana, CSM Volei Alba Blaj.
Piteștencele nu vor putea conta pe serviciile cubanezei Carmela Massip care a suferit o accidentare la ligamentele încrucișate ale genunchiului, accidentare care o va ține departe de teren câteva luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.