Victorie cu mari emoții!

0
  • CSM Târgu Mureș – FC Argeș Basketball 76-83 (23-26, 16-24, 19-20, 18-13)

FC Argeș Basketball continuă parcursul pentru un loc în primele patru în Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Milan Mitrovic a obținut a obținut victoria cu numărul 5, după ce s-a impus cu 83-76, în confruntarea de duminică, din deplasare, cu CSM Târgu Mureș. Jocul a fost controlat în marea majoritate a timpului de piteșteni, însă aceștia au avut mari emoții pe final datorită relaxării premature.
Argeșenii au început bine meciul și au punctat prin Fometescu, Freeman și Massey, însă ardelenii au replicat prin Person, Solopa și Martinic. La finalul primului sfert, FC Argeș avea un avantaj de trei puncte, 23-26. Și în actul al doilea, alb-violeții au menținut același ritm, iar la pauza mare Piteștiul conducea cu 39-50.
Freeman, Zekovic și Jevtovic au mărit ecartul în sfertul al treilea la 14 puncte, însă avantajul argeșenilor cu zece minute înainte era de 12 puncte, scor 58-70. Martinic a înscris primele șase puncte ale nou-promovatei Târgu Mureș, iar Lowrance a redus diferența la șase lungimi.
Tot Goran Martinic a reușit un coș de la distanță, avantajul oaspeților fiind de doar o posesie. Egalitatea a fost restabilită în cele din urmă la 74 de dunk-ul lui Șolopa, însă alb-violeții au gestionat mai bine finalul partidei, reușind să se impună la o diferență de 7 lungimi.
Cu 24 de puncte și 11 recuperări, Nikola Jevtovic a fost omul meciului. El a fost urmat de Trey Freeman și Josh Cunningham, ambii cu câte 15 puncte fiecare.
De la CSM Târgu Mureș, Goran Martinic a fost cel mai bun marator, cu 16 puncte. M.Duinea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.