CSU Pitești a terminat sezonul pe locul 3

0
  • Handbal masculin – Divizia A, Seria B

Sezonul regular s-a încheiat duminică și pentru handbaliștii de la CSU Pitești. Aceștia au terminat campionatul cu o victorie acasă, 41-40 cu CSM București și s-au clasat în Seria B pe locul 3, cu 27 de puncte în 14 partide disputate.
În meciul de duminică jucat la Sala de Sport de la Universitate, CSU Pitești s-a impus în fața echipei de pe locul 4, CSM București. Prima repriză a aparținut oaspeților care au condus în permamență și au intrat în avantaj la vestiare, 19-17. În a doua repriză handbaliștii piteșteni au jucat senzațional, au revenit pe tabelă preluând conducerea în minutul 36, 21-20 și fiind apoi până la final permanent, în avantaj. Golurile victoriei de duminică au fost marcate de: # Constantin N -1 # Mija-2 # Margarit-2 # Acsinia-5 # MIHALACHE- 8 # Costea-7 # Nițu-7 # Hodorog- 9. În acest joc, antrenorul Titel Răduță a folosit tot lotul avut la dispoziție. Astfel, pe teren au jucat: Șovăilă, Mărgărit, Moțoi, Acsinia, Bucătaru, Hodorog, Mihalache, Costea, Nițu, Stan, Constantin, MIja, Barbu, Staicu, Dragomir.
Odată sezonul regular terminat, primele două clasaete din fiecare serie, CSU Suceava, CS Poli Iași (Seria A), CSM Alexandria, CS Medgidia (Seria B), CSM Reșița, SCM Poli TImișoara (Seria C), CS U Cluj, CSM Sighișoara (Seria D) vor juca la turneul final pentru promovare. Restul 23 de echipe vor fi împărțite în două serii, și vor continua Divizia A. S.Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.