Marius Croitoru: ”Ne-am prezentat foarte slab”

2

După finalul partidei cu FCU Craiova, Marius Croitoru, antrenorul piteștenilor, a transmis că este nemulțumit de prestația atacanților săi.
Tehnicianul grupării din Trivale spune că echipa sa nu merita mai mult din această întâlnire: ”Un joc slab. O echipă mai bună decât noi și ca joc, și ca ocazii. Evoluția jocului nu ne dădea speranțe. Poate cu șansă să fi scos un punct, dar ar fi fost nemeritat. Atât timp cât nu joci, nu poți spera la mai mult. Mai avem mult de muncă, așteptăm să treacă și ultimul meci, să putem trage concluziile. Nu ai voie la asemenea experiență să faci o asemenea greșeală impardonabilă în apărare. Ăsta este fotbalul, jocul greșeală așteaptă. Atât timp cât atacanții nu produc nimic, e greu. Dacă am fi avut ocazii și am fi luat gol pe o greșeală, ziceam că e nemeritat rezultatul. Cred că un punct era mult, ne-am prezentat foarte slab la acest meci”, a declarat Croitoru la flash-interviul de după meci.  S.M.

2 COMENTARII

  1. Păi,când v-ati prezentat ,vreodată, voi,bine la vreun meci?????????sper sa vad jucători de valoare, din iarna,ca de nu,dracu v-a luat.Liga2 se apropie,cu pasi repezi.Visele lui GENTUTA,cu play off,sunt….OUT.

  2. Cam blat baai Croitorule exista si probe.Esti Prepelita doi.Ce se observa la boschetarii de asa zisi jucatori de la Fc Arges este ca nu stiu lucruri elementare din abecedarul fotbalului si mai sunt si oligofreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.