Luptătorii de la CSM Pitești, 10 medalii în 2022!

0

Conducerea clubului CSM Pitești a făcut bilanțul pe anul 2022. În topul secțiilor cu cele mai bune rezultate se află și secția de Lupte Greco-Romane.
În total, sportivii pregătiți de antrenorii Ovidiu Croitor, Cătălin Miron și Vasile Pavelescu au obținut 10 medalii la Campionatele Naționale de Seniori (1 medalie), Tineret (3 medalii), Juniori (4 medalii), copii (2 medalii).
În anul 2022, la secția Lupte-Greco Romane, sportivul Robert Duțu de la CSM Pitești a obținut locul II la Campio-natul Național de Tineret, categoria 55 kg și locul III la Campionatul Național de Juniori, categoria 55 kg. De ase-menea, sportivul Andrei Popescu a participat la Campionatul Mondial de Juniori Lupte pe plajă, la categoria 80 kg de la Constanța, a obținut locul II la Campionatul Național de Lupte pe plajă la Juniori, categoria 80 kg și locul III la Campionatul Național de Juniori, categoria 77 kg.
Sportivul Alexandru Ionescu a participat la Campionatul Eu-ropean de Juniori, la categoria 67 kg de la Roma-Italia și a obținut locul III la Campionatul Național de Tineret, categoria 72 kg. Antrenorul coordonator al secției este Ovidiu Croitor. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.