Din 1996 fără permis, conducea maşina!

0
0
  • Patron de bar inconştient

Un afacerist din Piteşti, de origine iordaniană, rezident de mai mulţi ani în ţara noastră, a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. Acesta este acuzat că a condus în România multă vreme motivând că deţine permis emis de autorităţile din Iordania. În realitate, în ţara sa natală permisul nu mai era valabil de peste 25 de ani. 
„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 noiembrie 2019, în jurul orei 16.30, un bărbat de 59 de ani, din Iordania, a fost depistat conducând un autoturism, pe raza municipiului Pitești, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, bărbatul a precizat că permisul său de conducere se află la preschimbat în țara natală. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu mai deține permis valabil în țara natală din anul 1996. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, este anunţul făcut de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.
Bărbatul este origine iordaniană şi este patronul unui bar amplasat într-un centrul comercial din Piteşti. Atunci când a fost prins, conducea un Ford şi se afla în maşină cu alte persoane. Toată lumea ştia că este deţinător de permis. La fel a susţinut şi în faţa poliţiştilor care l-au prins. Când a fost verificat în baza de date din România acesta nu figura ca posesor. Anchetatorii au cerut detalii şi autorităţilor din Iordania, dar răspunsul a venit după o perioadă lungă de timp, acesta fiind motivul pentru care dosarul a bătut pasul pe loc din 2019. Dacă va fi găsit vinovat afaceristul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.