A vândut un Audi care nu era al lui!

0

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Piteşti, i-a dat ţeapă unui pireten de-al lui căruia i-a vândut maşina, un Audi A 7. Proprietarul era la Timişoara şi i-a dat autoturismul cu bună credinţă, urmând ca vehiculul să-i fie înapoiat când ajungea şi el la Piteşti. Când a afla că a rămas fără maşină, a cerut ajutorul oamenilor legii.
Cercetările au fost efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti. Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, Gheorghe Adrian J., de 31 de ani, din Piteşti, a primit de la prietenul lui un autoturism Audi A7, pentru a se deplasa din municipiul Timișoara în municipiul Pitești, urmând ca ulterior să îl returneze. Pe data de 17 august, la circa două săptămâni de când luase maşina, Gheorghe Adrian J. a vândut autoturismul cu mult sub preţul pieţei, fără a adevăratul prietenul lui să ştie.
A obţinut pe el suma de 9. 500 de euro. Când a aflat, proprietarul a făcut plângere. În timpul anchetei, maşina a fost recuperată.
Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești l-au reţinut miercuri pe bărbat, sub acuzaţia de abuz de încredere. Ieri, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea luării unei măsuir preventive. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar. M.Sandu