Nikola Jevtovic, MVP-ul etapei a 14-a din Liga Națională de Baschet!

0

FC Argeș Basketball continuă cu succes lupta pentru intrarea în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Piteștenii s-au impus cu 83-69, în confruntarea de acum câteva zile, de pe propriul teren, cu CSU Sibiu, și au luat o opțiune serioasă în adjudecarea unui loc între primele cinci echipe ale Conferinței A.
Site-ul baschet.ro, cel mai important site de profil din țară, a făcut totul celor mai buni jucători ai rundei cu numărul 14. MVP-ul etapei a fost desemnat Nikola Jevtovic, jucătorul echipei din Trivale. Pivotul sârb a încheiat în double-double disputa cu ardelenii. El a fost de asemenea cel mai bun marcator al jocului și a încheiat cu 20 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace în 31 de minute petrecute pe parchet. Nikola a transformat 8/12 aruncări din acțiune și 4/6 de la linia de libere, iar la final a avut un indice al eficienței de +26. n
Formația lui Milan Mitrovic a fost la +6 în minutele petrecute de starul echipei pe parchet.
Jevtovic este principalul realizator al piteștenilor în această stagiune. El conduce atât ierarhia punctelor înscrise (16.6 pe meci), cât și pe cea a recuperărilor (7.5 pe meci). De asemenea, el are și o medie de 1.2 capace pe meci. M.D.