Bani pentru modernizarea unor drumuri din Bascov

0
0

Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanţare asigurată prin programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea unor drumuri din comună. 
Contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții Reabilitare și Modernizare drumuri comunale a fost semnat de primarul Gheorghe Stancu luni, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, luni. Vor fi asfaltate străzile: Rotărești foraj, Teiului, Micșunele, Lăbușești. Finanțarea este asigurată prin programul „Anghel Saligny”.
Valoarea totală a investiției este de 14.512.122,09 lei (145 miliarde lei vechi).
„Tot astăzi (n.r luni) am depus la CNI (Compania Națională de Investiții) Studiul de Fezabilitate și Certificatul de Urbanism privind obiectivul public prin Subprogramul „Unități sanitare” – construcția dispensar uman în satul Valea Ursului.
Mulțumim domnului ministru Cseke Attila, doamnei președinte a Comisiei pentru Administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților Simona Bucura Oprescu, domnului secretar de stat Vlad Niculae pentru sprijin și colaborare”, a declarat Gheorghe Stancu! M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.