Mascaţii s-au dus neinvitaţi la petrecerea transmisă live!

0
0



Mare petrece, mare într-o familie de romi din comuna Mărăcineni, marți seară. Așa cum le place, cei peste 15 invitați, au vrut să se laude cu paranghelia organizată ilegal şi au transmis imagini live pe un cont de socializare.


În transmisiune se aude muzică, veselie şi dedicaţii făcute celor prezenţi sau prietenilor care îi urmăreau în direct. Imaginile au fost văzut şi de poliţiştii Secţşiei Rurale Bascov, care, însoţiţi de mascaţi de la jandarmi au mers la petrecere. Nu ca să se distreze, ci să dea amenzi şi să-i trimită pe petrecăreţi la casele lor, pe motiv că au încălcat ordonanţele militare. Au fost date amenzi în valoare de 4.000 de lei, după ce s-a stabilit că doi dintre invitaţi nu locuiau la Amenzi de 4.000 lei
„În seara zilei de 05 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au sesizat din oficiu, în urma unor postări de pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că mai multe persoane participă la o petrecere privată. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată locația și, împreună cu un echipaj de jandarmi, polițiștii s-au deplasat la adresa respectivă, constatând ca nu sunt respectate prevederile ordonanțelor militare.Au fost legitimate toate persoanele prezente, stabilindu-se că 2 dintre acestea nu locuiesc acolo și nu aveau motive care să le justifice prezența, fapt pentru care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei.Petrecerea a fost întreruptă, iar persoanelor în cauză le-a fost pus în vedere, ca pe viitor, să respecte prevederile specifice stării de urgență” a transmis biroul de presă al IPJ Argeş.
Erau aproximativ 20 de participanţi!
Oamenii legii au aflat de petrecere după ce au văzut imaginile live pe Facebook. În înregistrări tinerii se lăudau şi îşi făceau dedicaţii, masa era încărcată de stilce de bere. Erau aproximativ 20 de participanţi, printre ei şi minori. Oamenii legii au mers acasă la petrecăreţi însoţiţi de o grupă de mascaţi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş. Când au ajuns era veselie generală, oameni beţi şi manele date la maximum, însoţite de chiuituri şi răgete prin care îşi manifestau bucuria. Proprietarul a precizat că este ziua lui şi că participă doar membrii familiei. În timpul verificrilor s-a constat că doi invitaţi nu locuiesc acolo. Doar aceştia au fost amendaţi. Poliţişti le-au pus în vedere că încheie distracţia. Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov s-au întors după aproximativ o oră, la adresa romilor şi au constatat că tămbălăul încetase. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.