Supărat că dădea cu petarde, l-a înjunghiat!

1
0

S-a întâmplat în noaptea de Revelion, în cartierul Războieni, din Piteşti! Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a ieşit în faţa blocului unde erau mai multe persoane care dădeau cu artificii la miezul nopţii. S-a enervat pe unul dintre cei din stradă pe motiv că detonează petardele prea aproape de maşinile prienilor din grupul lui. S-a dus la el şi l-a înjunghiat. Tânărul a fost reţinut de poliţişti miercuri şi joi a fost plasat sub control judiciar pentu 60 de zile. 
Ancheta a fost făcută de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Oamenii legii l-au identificat pe autor ca fiind George Adrian D., de 21 de ani, din comuna Leordeni, cunoscut cu antecedente penale, fără ocupație. S-a stabilit că de Revelion, tânărul se afla cu un grup de prieteni şi petrecea în cartierul Războieni. La miezul nopţii au coborât în stradă, acolo unde erau mai multe persoane. La un moment dat, între grupul din care făcea parte George Adrian D. s-au iscat neînţelegeri cu un alt grup. Primii le-au atras atenţia celorlaţi că detonează artificii şi petarde prea aproape de locul unde erau parcate maşinile lor. Fiind băut, tânărul l-a atacat pe un bărbat de 41 de ani, din grupul advers, cu un cuţit. L-a înjunghiat provocându-i leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Prin atacul lui, tânărul a provocat „indignare și teama în rândul persoanelor care au asistat la eveniment”, spun anchetatorii.
Miercuri, poliţiştii l-au reţinut pe George-Adrian D. pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, şi ieri l-au prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procuroul a dispus ca tânărul să fie plasat sub control judiciar.M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. pentru magistratii din arges exsista si alte pedepse in afara de: Procuroul a dispus ca tânărul să fie plasat sub control judiciar.!! daca asta intre timp omoara pe cineva, sa fie inchis cu tot cu procurorul iresponsabil! mama ei de injustitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.