Clienții nu vor mai plăti pentru branșamente şi racord

0
  • Costurile vor fi suportate de SC Apă Canal 2000 S.A.

Anunț important pentru clienții SC Apă Canal 2000S.A.. Începând de astăzi, costurile pentru branșamente și racorduri la apă și canalizare vor fi suportate de operatorul regional. Clienții vor mai avea de plătit taxa de conectare și consturile pentru proiect.
Anunțul a fost făcut ieri de reprezentanții Primăriei Pitești: „Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Argeș (ADIA). a avizat ieri, 31 ianuarie 2023, Bugetul de venituri și cheltuieli al Operatorului Regional Apă Canal 2000 SA Pitești! Au fost aprobate modificări importante privind branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețelele de canalizare.
Astfel, începând cu 1 februarie 2023, va intra în vigoare noul Contract de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/2010, actualizat în ianuarie 2023, conform căruia:
– Lucrările pentru execuția branșamentelor și a racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Apă Canal 2000 SA Pitești, în funcție de bugetul alocat anual;
– Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita în continuare de către beneficiari/clienți.
265 000 de locuitori, din 24 de localități argeșene, membre ADIA, sunt în acest moment deserviți de operatorul regional Apă Canal 2000 SA Pitești”, se precizează în comunicatul de presă remis redacţiei. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.