Nu era autorizat dar ţinea contabilitate la firme

0

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Piteşti, va fi trimis în judecată sub acuzaţia de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi. Acesta ţinea contabilitatea la mai multe firme deşi nu avea calitatea de contabil autorizat sau de expert contabil. 
Ancheta a fost demarată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș care au fost sesizaţi de reprezentanţii unei societăţi al cărei bilanţ contabil fusese efectuat de V.S., de 57 de ani, din Piteşti.
Administratorul societăţii şi-a dat seama când să depună documentele contabile la Administaţia Judeţeană a Finanţelor Publice. În timpul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul a mai ţinut contabilitate şi la alte firme cu toate că nu deţinea autorizaţie conform prevederilor OG 65/1994. V.S. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, piteşteanul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.