Doar remiză în derby-ul suferinței!

0

FC Argeș a plecat cu un punct din deplasarea de sâmbătă, de la Sibiu, după ce a remizat, 1-1, cu FC Hermannstadt, în runda cu numărul 24 din Superliga Superbet.
Prestația celor două echipe a fost influențată de vremea care a afectat starea gazonului, terenul fiind ”biliard”, în prima repriză, iar cea de-a doua, acoperit complet de zăpada abundentă. Piteștenii au început bine partida și au deschis scorul în minutul 16 prin Arnold Garita. Vârful camerunez a ridiculizat trei adversari, a pătruns în careu și a marcat cu un șut la colțul lung! Contrar cursului jocului, ardelenii au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize dintr-un penalty controversat. Portarul George Micle a întârziat o degajare, a lovit mingea, însă l-a călcat involuntar pe Bărbuț. După ce a consultat VAR-ul, centralul Andrei Antonie a dictat lovitură de la 11 m, transformată de Daniel Paraschiv. Repriza secundă a fost una de luptă din cauza ninsorii abundente care s-a pornit din senin. Chiar și pe această suprafață, alb-violeții puteau trece în avantaj la zece minute după pauză, însă șutul lui Bassong a lovit transversala! Tîrcoveanu a fost și el foarte aproape de a da lovitura pe final, însă șutul său a fost scos in extremis de Letica. Cu această remiză, FC Argeș a ajuns la 25 puncte, însă rămâne tot pe locul 13, primul care asigură prezența la baraj. Egalul de pe stadionul Municipal nu îi ajută prea mult nici pe ardeleni, care au rămas pe locul 12, tot cu 25 de puncte, prima poziție deasupra liniei retrogradării.
Piteștenii rămân fără victorie în partidele jucate cu Hermannstadt în Liga I, bilanțul fiind de trei victorii ale ardelenilor și două remize.
FC Hermannstadt – FC Argeș 1-1(1-1) Au marcat: Paraschiv(min.45 pen.) / Garita(min.16)
FC HERMANNSTADT: Letica – Medina, Ene, Bejan, Butean – Petrescu, Mino Sota, Biceanu(min.68 Limaj) – Bărbuț(min.46 Balaure), Paraschiv, Popescu(min.81 Oroian)
Rezerve neutilizate: Muțiu, Antoche, Issah, Iancu, Buhăcianu, Babic
Absenți: Opruț (suspendat), I. Stoica, Alhassan (accidentați)
Antrenor: Marius Măldărășanu
FC ARGEȘ: Micle -Tofan, Zebic, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike(min.79 Tîrcoveanu) – Jakolis(min.87 Turda), Bassong, Bertrand(min.46 Calcan) – Garita
Rezerve neutilizate: Straton, Dobrosavlevici, Hanne, Croitoru, Mimito Biai, Brendon
Absent: Șerban(accidentat)
Antrenor: Constantin Schumacher
Stadion: Municipal (Sibiu); Spectatori: 5.000
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila) / Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)
Observatori: Nicolae Boaru, Teodora Albon
Cartonașe galbene: Petrescu / Zebic, Micle, Calcan
Cum s-au marcat golurile:
min.16: 0-1! Garita primește o pasă în adâncime, trece de trei adversari și înscrie cu un șut la colțul lung!
min.45+3: 1-1! Micle întârzie o degajare, lovește balonul, dar și tibia lui Bărbuț. Centralul Andrei Antonie acordă penalty după ce consultă VAR-ul! Daniel Paraschiv transformă lovitura de pedeapsă și restabilește egalitatea! M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.