Punct obținut in extremis, din penalty!

0
0
  • Superliga, Etapa 24: CS Mioveni – Sepsi Sf Gheorghe 1-1 (0-1)

CS Mioveni a obținut duminică un nou punct în lupta pentru salarea de la retrogradare. Galben-verzii au remizat pe propriul teren, 1-1 cu Sepsi Sf Gheorghe.
În prima repriză, în minutul 8, Sepsi a deschis scorul prin Matei, după o greșeală de marcaj în apărare, a gazdelor, autorul golului rămânând singur și a șutat la colțul lung, din dreapta. Golul egalării a venit la ultima fază a meciului, din penalty. Rusu a fost faultat în careu în momentul preluării și tot el a trasnformat lovitura de pedeapsă.
Începutul de meci a aparținut Mioveniului, care în minutele 4 și 5 a ratat ocazii bune prin Benchaib și Garutti. Apoi, în repriza secundă Carnat a șutat de la 30 dar portarul a prins, iar în minutul 88 Diallo a șutat periculos din careu, din prima, milimetric pe lângă. Oaspeții au avut și ei o ocazie, în minuutl 72, prin Matei care a reluat cu capul din viteză, din fața porții, pe lângă.
În ultimele 4 minute regulamentare, Sepsi a jucat în inferioritate după eliminarea lui Păun. Echipa lui Dică a făcut un nou meci bun și a meritat din plin punctul obținut.
● CS Mioveni – Sepsi 1-1 (0-1)
Au marcat: Rusu (90+4 din 11m) / Matei (9)
Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso – Lixandru, Lepistu (68 Toma) – Antal (76 Krasniqi), Benchaib (68 Diallo), Carnat (76 Buziuc) – Rusu. Antrenor: Nicolae Dică
● Sepsi: Niczuly – Radoslav, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu – Aganovic (58 Santos), Păun – Rondon (65 Tudorie), Matei (83 Achahbar), Ion Gheorghe – Safranko (76 Tamaș). Antrenor: Cristiano Bergodi
● Arbitru: Marcel Bîrsan
● Cartonașe galbene: Lepistu (59), Lixandru (49) / Dumitrescu (29), Gheorghe (55), Păun (83, 86)
● Cartonaș roșu: Păun (86) S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.