Stop circulației căruțelor în Pitești!

2

Circulația pe drumurile publice a căruțelor este interzisă în Pitești, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Pitești. Cei care încalcă decizia riscă amenzi de la 500 la 1.000 de lei. M.S.

 

„În vederea limitării accesului atelajelor cu tracţiune animală în Pitești, polițiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au aplicat de la începutul anului, până în prezent, 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 14.000 lei împotriva celor care au încălcat prevederile HCL 14/2012.

Marți, 14.02.2023, la ora 14:25, polițiștii locali au oprit un atelaj cu tracţiune animală încărcat cu material lemnos, în zona Calea Bascov. S-a luat măsura aplicării sancțiunii contravenționale conform HCL 14/2012, precum și anunțarea organelor abilitate (reprezentanți ai Secției 2 Poliție și Ocolului Silvic) pentru stabilirea provenienţei încărcăturii”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Piteşti.

 

2 COMENTARII

  1. In consiliu judetean sunt numai handicapati? cum sa ingradesti dreptul de deplasare a cuiva indiferent cu ce mijloc de locomotie are ! sunteti prosti rau si nenorociti ..cu gentea in frunte

    • Ia sa intre tiganii cu căruțele la tine pe strada si sa parcheze in fata casei/blocului in care locuiești !

      Sa-si lase caii toate dejecțiile si mirosurile , resturi de nutreț si alte gunoaie sa vedem, tot așa ai comenta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.