Duel cu campioana României!

0
  • CFR Cluj – FC Argeș, duminică, ora 17.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end meciurile din cadrul etapei cu numărul 26 din Superliga Superbet.
După ce în etapa trecută a dat piept Farul Constanța, cu liderul campionatului, FC Argeș va avea parte de un nou meci de foc, piteștenii urmând să întâlnească duminică, de la ora 17.00, în deplasare, pe CFR Cluj, campioana României.
Înaintea disputei din Gruia, stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. După 25 de etape jucate, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 50 de puncte, cu două mai puțin decât liderul, Farul Constanța, iar FC Argeș se situează pe locul 12, cu 26 de puncte, cu unul mai mult decât FC Hermannstadt, ocupanta primului loc de baraj. Ardelenii au moralul zdruncinat după înfrângerile cu FCSB și Universitatea Craiova și nu își mai permit alți pași greșiți în lupta pentru titlu. Chiar înaintea acestui duel, oficialii clujeni au declarat că prioritar rămâne campionatul, antrenorul Dan Petrescu pregătind în cele mai mici detalii partida cu argeșenii.
Au pierdut greu în tur
Piteștenii au moralul bun după remiza cu liderul campionatului și speră să profite de oboseala adversarului care aseară a întâlnit Lazio Roma, în Conference League. În confruntările directe din ultimii trei ani, alb-violeții au reușit contraperformanța de a nu marca nici un gol în poarta ardelenilor, însă acum speră să spargă ”gheața” și să plece neînvinși din Ardeal.
În tur, CFR Cluj s-a impus la Pitești, la limită, 1-0, reușita ceferiștilor fiind semnată de Mario Camora. Chiar dacă a pierdut, FC Argeș a lăsat o impresie destul de bună, piteștenii având 5-6 mari ocazii de gol. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.