”Trebuie să avem aceeași atitudine!”

0

Antrenorul principal al Mioveniului și jucătorii Alexandru Greab și Nicolae Carnat au vorbit ieri, într-o conferință de presă, despre meciul important care se joacă astăzi, cu Rapid.
”Este o partidă importantă pentru noi, cum sunt toate jocuri pe care le disputăm. Întâlnim o echipă de tradiție a campionatului românesc, foarte bună, care are jucători cu experiență. Au un antrenor foarte bun care are ambiție și își dorește performanță! Este un meci foarte dificil în care plecăm cu șansa a doua… ca la fiecare joc de altfel. Toate meciurile sunt speciale pentru mine. La acesta trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. La astfel de meciuri jucătorii se automotivează iar antrenorii nu trebuie să le mai spună multe lucuri… așa se întâmplă când joace echipele mici cu cele mari. Noi trebuie să avem aceeași atitudine cu oricine jucăm!”, Nicolae Dică, antrenor”Urmează un meci greu, cum sunt au fost și vor fi de altfel toate pentru noi. Întâlnim echipa de pe locul 4, o echipă bună care a demonstrat că poate câștiga campionatul.
Dar și noi suntem într-o formă bună și venim după rezultate pozitive.
Sperăm să continuă această formă și să aducem un nou rezultat bun!” Nicolae Carnat ”Este un meci dificil…. Am foarte mare încredere în forța grupului și s-a văzut că avem atitudine! Am văzut multe cazuri în care atitudinea bună învinge forma bună pe care o au adversarii. Sperăm să obținem cele 3 puncte, avem foate mare încredere în noi!” Alexandru Greab, portar. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.