Amicale cu Portugalia și Germania

0

Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Tricolorii vor disputa două meciuri amicale, cu Portugalia, pe stadionul Steaua, și cu Germania, pe noul stadion din Sibiu. Programul meciurilor: 24 martie ROMÂNIA U21 – Portugalia U21, ora 19:00, Stadion Steaua; 28 martie ROMÂNIA U21 – Germania U21, ora 19:00, Stadion Sibiu
S-au pus în vânzare biletele
Biletele pentru aceste meciuri au prețul de 15 lei la peluze și 30 de lei la tribune. Biletele sunt disponibile în aplicația Fan Arena by FRF. Cei care vor să asiste la aceste meciuri trebuie să descarce aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android) și să-și creeze cont, iar dacă au deja un cont FRF.tv deja existent, doar să se logheze. Cei care au deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, trebuie să se asigure că au actualizat ultima versiune. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.
Calificate la Euro
Portugalia și Germania, adversarele tricolorilor din cele două meciuri de pregătire, nu au emoții în privința calificării la EURO 2023, ambele obținând deja biletele pentru acest turneu final. Lusitanii au terminat preliminariile cu 9 victorii și doar un egal, iar la turneul final fac parte din Grupa A, din care mai fac parte Țările de Jos, Belgia și Georgia. Germania a câștigat grupa de calificare cu 9 victorii și o înfrângere, 4-0 cu Polonia, iar la EURO 2023 va fi în Grupa C, alături de Anglia, Cehia și Israel. M.D.