Dan Petrescu: ”Trebuia să dăm 4 goluri astăzi”

0

După victoria cu FC Argeș, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost mulțumit de randamentul elevilor săi, precizând că diferența de scor putea fi mai mare.
Tehnicianul ardelenilor a fost mai mult cu gândul la returul de joi, cu Lazio Roma, din 16-mile Europa Conference League. ”Bursucul” speră ca clujenii să întoarcă scorul, după ce în manșa tur a pierdut, la limită, scor 0-1:
“Prima repriză foarte bună, trebuia să dăm trei sau patru goluri. Am reuşit să dăm patru goluri azi, însă unul în propria poartă. Chiar nu am ce să-i reproşez lui Kollinger. Am văzut că Immobile i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro, despre ce vorbim? Immobile ar costa acum 150 de milioane de euro. Poate să dea gol oricând, de oriunde. Am văzut că l-a schimbat, cred că joacă şi la retur. O să încercăm, o să dăm totul. La fotbal nu se ştie, poate prindem o zi bună şi ei o zi slabă. Toată lumea aşteaptă să ne calificăm. Când ne-a eliminat Sevilla după două egaluri, toată lumea era supărată. M-am obişnuit cu aceste presiune care vin de afară. De aia rezist de 5 ani aici”, a spus Petrescu, la finalul partidei. M.D.