Andreea Panțuroiu atacă podiumul la Campionatul European de atletism

0

În perioada 2-5 martie, ”Ataköy Athletics Arena” din Istanbul va găzdui întrecerile Campionatelor Europene de Atletism Indoor, competiție la care vor lua startul cei mai buni atleți de pe Bătrânul Continent.
European Athletics a anunțat că întrecerea din capitala Turciei se va desfășura conform planului, în ciuda cutremurului care a lovit sudul și centrul Turciei pe 6 februarie. Unele evenimente și activități secundare vor fi însă limitate.

Musceleanca vrea calificarea la Olimpiadă

România va deplasa la această întrecere o delegație de 14 sportivi și 7 antrenori. Argeșul va fi reprezentat la Europenele din Turcia de musceleanca Elena Andreea Panțuroiu-Taloș. Sportiva legitimată la clubul Rapid va concura în proba sa preferată, triplusalt. Campioană europeană U23 în 2017 la Tallinn, Estonia, eleva antrenorului Virgil Costache este una dintre sportivele cu mare experiență competițională.
Andreea are ca obiectiv în acest sezon calificarea la Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024. Înaintea plecării spre Campionatele Europene, Panțuroiu a împlinit 28 de ani, cel mai așteptat cadou pentru acest eveniment fericit fiind o medalie la întrecerea continentală. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.