A refuzat Olanda și Germania pentru Mioveni!

0

Din această iarnă CS Mioveni are un jucător care a sărit în ochi încă de la primele sale evoluții în tricoul galben-verde. Amine Benchaib are 24 de ani și este un veritabil număr 10, un jucător care lipsea de mult argeșenilor, la mijlocul terenului.
Belgianul cu origini marocane a marcat deja 3 goluri pentru CS Mioveni iar recent a vorbit despre cum a refuzat campioate puternice din Europa pentru a juca sub comanda lui Nicolae Dică. ”Antrenorul, Nicolae Dică m-a determinat să vin la Mioveni. Am avut oferte, dar niciuna din România. Din ce știu eu, m-au dorit echipe din Olanda, Germania și Turcia, toate în prima ligă. Totuși, important pentru mine a fost să joc. Am purtat o conversație cu antrenorul, mi-a transmis că m-a văzut jucând și că are încredere în mine. M-a convins. În rest, nu am mai vorbit cu nimeni legat de venirea mea în România” a spus Benchaib pentru Prosport. Mijlocașul are încredere că echipa se va salva, deși este într-o situație dificilă: ”Dică a vrut să schimbe ceva la echipă. Are o ambiție foarte mare. A adus toți jucătorii de care a crezut că este nevoie pentru a salva echipa și felul în care muncește, felul în care ne transmite ce vrea de la noi este foarte clar. Antrenamentele sunt foarte bune, ne lovim de situații pe care le întâlnim și în jocurile oficiale. Pentru moment, după cum se vede, lucrurile merg pe o pantă ascendentă. Sper să continuăm așa și să salvăm echipa. Nu prea știam nimic nici despre liga din România nici despre antrenor. Mi-am dat seama din momentul în care am vorbit prima oară că și el a jucat fotbal. A fost număr 10, ca și mine.

Am aflat după că a antrenat FCSB”.

Jucătorul galben-verde s-a integrat repede la Mioveni. ”Fotbalul de aici se asemănă și nu prea cu cel din belgia. Fiecare joc este diferit. Sunt echipe care au un atacant puternic, pivot, care joacă cu mingi lungi și tu trebuie să recuperezi mingea a doua. Sunt, de asemenea, echipe care încearcă să joace fotbal frumos, cu mingea jos, precum Rapid sau Sepsi. Trebuie să te adaptezi fiecărui joc. Este o ligă unde sunt multe surprize, unde, să zicem, o echipă din fundul clasamentului poate bate oricând una de pe primele locuri. Îmi place nivelul fotbalistic, este foarte bun. Acum încercăm să luăm cât mai multe puncte și, în play-out, când se înjumătățesc, diferența nu va mai fi atât de mare. Avem nouă finale de jucat după sezonul regular. Mergem, cum zice antrenorul, mereu la victorie. Cel mai important lucru pentru CS Mioveni este să rămână în prima ligă. Cupa României ar fi un bonus, atât pentru mine, ca jucător, cât și pentru club” a mai spus mijlocașul belgian. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.