Salvamont Argeș, premiat de Departamentul pentru Situații de Urgență

0

Salvamontiștii argeșeni au fost recompensați pentru munca pe care o prestează în fiecare zi. Acum câteva zile, Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost acordată „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, emblemă oferită de ministrul de interne Lucian Bode și de către secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU. 
La evenimentul organizat la Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș a fost reprezentat de directorul Ion Sănduloiu și de șef serviciu Cristian Toma. Astfel, Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost oferită “Emblema de Onoare” pentru “serviciile deosebite aduse sistemului de urgență din România”. Serviciul Public Județean Salvamont Argeș este, în totalitate, finanțat de Consiliul Județean Argeș.

Ion Sănduloiu, recompensat pentru rezultate deosebite

În plus, directorului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, i-a fost oferită “Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, pentru “activitatea desfășurată în domeniul medicinei de urgență”. “Emblema de Onoare mi-a fost oferită pentru implementarea activității de salvare canină în Salvamont România. Distincția acordată pentru câinii de avalanșă mi-a fost acordată în luna mai 2022, dar atunci nu am putut să mă prezint pentru că eram pe munte, în misiune. În ceea ce privește Serviciul Județean Salvamont Argeș, distincția oferită ne onorează și ne responsabilizează și mai mult” a spus Ion Sănduloiu, director Salvamont Argeș. M.D.