Victorina Bora în locul lui Robert Licu la CS Dacia

0

Handbal

CS Dacia Mioveni 2012 a schimbat ieri antrenorul la echipa de handbal feminin. Astfel, cu Robert Licu s-a reziliat contractul pec ale amiabilă, iar la scurt timp a fost numită în funcție, Victorina Bora, fostă antrenoare la CSM Slatina. ”Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul, nu doar că vrea, dar și poate” a declarat fosta componentă de lot national.

Înot
18 medalii la Dortmund
Înotătorii de la CSM Pitești au participat în acest week-end în Germania la un puternic concurs internațional. Swim Race Days Dortmund a adunat la start sute de concurenți din întreaga Europă. Printre ei au fost sportivii de la CSM Pitești însoțiți de antrenorii Bogdan Chiriac și Adriana Drigă. La această competiție sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut 18 medalii.

Superliga
Mioveniul deschide etapa 30
CS Mioveni va deschide etapa 30 din Superliga, ultima din sezonul regular. Galben-verzii vor evolua astfel, vineri, 10 februarie de la ora 17:30 în deplasare la FC Botoșani, aceasta fiind și cea mai lungă deplasare a sezonului. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de 10 puncte, Mioveniul fiind ultima cu 21 de puncte, în timp ce moldovenii sunt pe 12 cu 31 de puncte. S.M.