Împuşcat la vânătoare!

0

La Albota

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost împuşcat la vânătoare. Partida s-a desfăşurat în comuna Albota, la Cerbu. Colegii săi au sunat la 112 şi au anunţat că victima are răni în abdomen şi la un picior. Acesta a fost urcat într-o maşină care a demarat către spital. Pe drum a fost preluat de un echipaj al Servi­ciu­lui de Ambulanţă Argeş. Bărbatul împuşcat cu alice a fost conştient tot timpul. M.Sandu

Apelul a fost dat la 112 de Răzvan M., de 31 de ani din comuna Albota. Bărbatul spunea că a participat la o partidă de vânătoare în timpul căreia un coleg, Dorel N., de 50 de ani, din Poiana Lacului, a fost îmupuşcat şi are nevoie de ajutor. Un echipaj de la Serrviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş a plecat către Cerbu însă, participanţii la partida cu ghinion nu au aşteptat sosirea ambulanţei. L-au urcat pe Dorel N. într-o maşină şi au demarat către spital, întâlnindu-se pe drum cu ambulanţa. Pacientul a fost preluat de echipajul medical, având sângerări abundente în zona inghinală. I-a fost oprită sângerarea, fiind transportat la spital conştient. Incidentul a avut loc în Fondul de Vânătoare Mareş.
Partida era autorizată la păsări şi participau 20 de persoane. Din primele cercetări reiese că Răzvan M. a tras cu arma, rănindu-l accidental pe Dorel N. Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei Rurale Albota şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. „ Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, are o escoriaţie la nivelul toracelui şi o plagă la nivelul coapsei drepte. În acest moment este conştient şi stabil. Pacientul este supus unor investigaţii medicale“, declara Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.