Împuşcat la vânătoare!

0

La Albota

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost împuşcat la vânătoare. Partida s-a desfăşurat în comuna Albota, la Cerbu. Colegii săi au sunat la 112 şi au anunţat că victima are răni în abdomen şi la un picior. Acesta a fost urcat într-o maşină care a demarat către spital. Pe drum a fost preluat de un echipaj al Servi­ciu­lui de Ambulanţă Argeş. Bărbatul împuşcat cu alice a fost conştient tot timpul. M.Sandu

Apelul a fost dat la 112 de Răzvan M., de 31 de ani din comuna Albota. Bărbatul spunea că a participat la o partidă de vânătoare în timpul căreia un coleg, Dorel N., de 50 de ani, din Poiana Lacului, a fost îmupuşcat şi are nevoie de ajutor. Un echipaj de la Serrviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş a plecat către Cerbu însă, participanţii la partida cu ghinion nu au aşteptat sosirea ambulanţei. L-au urcat pe Dorel N. într-o maşină şi au demarat către spital, întâlnindu-se pe drum cu ambulanţa. Pacientul a fost preluat de echipajul medical, având sângerări abundente în zona inghinală. I-a fost oprită sângerarea, fiind transportat la spital conştient. Incidentul a avut loc în Fondul de Vânătoare Mareş.
Partida era autorizată la păsări şi participau 20 de persoane. Din primele cercetări reiese că Răzvan M. a tras cu arma, rănindu-l accidental pe Dorel N. Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei Rurale Albota şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. „ Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe, are o escoriaţie la nivelul toracelui şi o plagă la nivelul coapsei drepte. În acest moment este conştient şi stabil. Pacientul este supus unor investigaţii medicale“, declara Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.