Mutu „antrenor” la Spartac, pentru Licenţa PRO!

0

 Jucătorii liderului din Liga 3 sunt pe post de ”material didactic”

Noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a făcut luni o vizită echipei de Liga 3, Progresul Spartac, liderul Seriei a 3-a. ”Briliantul” a ”preluat” funcţia de antrenor de la Andrei Erimia (37 de ani) şi a condus antrenamentul de luni al echipei bucureştene.
Andrei Erimia este coleg cu Adrian Mutu şi Mirel Rădoi la cursurile pentru Licenţa Pro şi i-a permis selecţionerului U21 să îi folosească pe jucătorii Progresului Spartac pe post de „material didactic”. Nu este prima dată. Mutu a practicat pe lotul progresist şi anul trecut.
„A fost o temă pentru Licenţa Pro şi am lucrat împreună. El a fost antrenorul principal, eu l-am asistat şi ne-am înţeles ok. Acum, mă gândesc doar la echipa mea, pentru că ne aşteaptă un retur dificil. Ne luptăm cu Slatina, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru. Cu o dorinţă la fel de mare să promoveze. Vrem să continuăm cu seria asta de rezultate bune din ultimii ani din Liga 3 şi o să facem tot ce putem să promovăm”, a declarat Andrei Erimia.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.