INGREDIENTE:
1 kg file de crap sălbatic
sare si piper
1 lingură ulei de măsline
2 crenguţe de rozmarin
sucul de la o portocală bio
50 gr. unt
500 gr. amestec de legume mexicane congelate
MOD DE PREPARARE:
Se spală bucăţile de peşte şi se lasă să se scurga bine de apă, eventual se şterg cu prosoape absorbante de surplusul de apă. Se condimentează cu sare şi piper şi se pun într-o tigaie unde se pune uleiul de măsline la încins. Se întorc bucăţile de peşte pe ambele părti şi se lasă până se rumenesc frumos şi sunt bine facute. La final se adaugă sucul stors de la o portocală şi crenguţele de rosmarin. Se acoperă tigaia şi se lasă pentru 3-4 minute să se îmbine aromele. Într-o cratită se pune untul la topit. Se adaugă legumele congelate şi se lasă timp de 8-10 minute, amestecând între timp în cratiţă. Se serveşte fileu de crap alături de legume şi lămâie sau portocale. Pofta bună!
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525