3 motive de ce sa pariezi online

0
Au aparut foarte multe case de pariuri stradale in ultimii ani. Pot spune ca acestea concureaza la numar cu farmaciile. Totusi, dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reglementat jocurile de noroc din mediul online, tot mai multi operatori de gambling ofera posibilitatea sa pariezi si pe internet. Pariorii din generatia noua aleg sa parieze online pentru ca au mult mai multe beneficii. In plus, acestia sunt obisnuiti cu tehnologia, cu dispozitivele inteligente si prefera sa foloseasca tot felul de instrumente care sa-i ajute sa-si maximizeze profitul la pariuri. Daca inca mai pariezi la agentiile stradale, atunci acest articol este pentru tine. Asta deoarece iti voi spune 3 motive de ce ar trebui sa pariezi si tu online.

Rapid si comod

Ca sa pariezi online nu trebuie sa te deplasezi, sa iei un taxi sau sa mergi cu masina. Totul se face extrem de rapid si foarte comod. Trebuie sa ai internet si telefon mobil sau calculator/ laptop. Cele mai multe case de pariuri online ofera posibilitatea sa-ti instalezi pe telefon aplicatiile lor. In acest caz pariurile se plaseaza si mai rapid si ai mult mai multe beneficii. Nu trebuie sa stai la cozi, sa astepti dupa altii sau sa asculti cum isi dau alti pariori cu parerea despre ce ai pariat tu. Poti paria chiar si cand esti in vacanta, de la servici sau oriunde ai acces la internet.

Bonus pariuri

Cand iti faci un cont la o agentie online primesti un bonus la pariuri. Acesta poate fi sub forma de bani sau pariuri gratuite. La o casa de pariuri stradala nu primesti absolut nimic atunci cand pariezi. In mediul online, cele mai multe agentii iti dubleaza prima depunere. De exemplu, depui 200 Ron si primesti gratuit inca 200 Ron. Partea buna este ca in Romania avem foarte multe case de pariuri online. Asa ca poti profita de ofertele lor de bun venit si sa pariezi cu mai multi bani sau sa plasezi mai multe pariuri. Mai mult, dupa ce ti-ai facut cont, aproape saptamanal o sa primesti tot felul de oferte si promotii, iar uneori chiar si bonusuri fara depunere.

Pariuri live

La o casa de pariuri stradala nu poti paria live. Intradevar, sunt unele la care poti, insa numarul de meciuri live este foarte mic. Online ai la dispozitie toate meciurile din ziua respectiva din aproape toate sporturile. Poti paria live, din primul pana in ultimul minut! Ai la dispozitie foarte multe tipuri de pariuri, de la 1X2, peste si sub 2.5 goluri, pana la pariuri pe cartonase, cornere si asa mai departe In concluzie, tu de ce mai pariezi la casele de pariuri stradale? Oriunde alegi sa pariezi, nu uita: pariaza responsabil! Pariurile sunt jocuri de noroc si trebuie sa ai grija de ce sume pariezi. (P)