Eşecuri cu bulgarii şi macedonenii!

0

Două înfrângeri pentru FC Argeş în Turcia

FC Argeş a pierdut primele două amicale disputate în cantona­mentul din Turcia. Echipa pregă­tită de Ionuţ Badea a fost învinsă joi după-amiază cu 1-0 de PFK Monta­na, ocupan-ta locului 3 din liga secundă bulgară, iar sâmbătă du­pă-a­miază a cedat cu acelaşi scor în disputa cu FK Bregalnica, formaţie din liga a doua din Macedonia de Nord.
Următorul meci al alb-violeţilor în stagiul de pregătire din Antalya este programat în această după amiază, de la ora 14.30, ora României, împotriva echipei Kabel Novi Sad, locul 5 din liga secundă din Serbia.
FC Montana – FC Argeş 1-0(0-0)
În partida cu bulgarii, unicul gol a fost marcat după pauză, de Vladimir Ayton, care l-a învins pe Ducan cu un şut din interiorul careului. În acest joc, piteştenii au avut şi un gol anulat, tuşierul considerând că Buhăescu se afla în ofside când a marcat în poarta bulgarilor. Argeşenii au avut şansa să marcheze prin Blejdea, Grecu, Deslandes şi Nedo Turkovic, în două rânduri, însă au fost neinspiraţi în faţa porţii. Antrenorul Ionuţ Badea a folosit două garnituri diferite pe parcursul întâlnirii cu bulgarii, unii dintre jucători bifând 45 de minute, iar alţii 60 de minute.
Caseta tehnică:
FC Argeş, I repriză: Ducan – Tofan, Turda, Deslandes, Muşat – Şerban, Moihedja – Grecu, Matiş, Blejdea – Buhăescu.
FC Argeş, a II-a repriză: Agachi – Oancea, Motroc, Deslandes, Şerbănică – Panait – Brînzan, Raşoveanu, Alin Popa, Fundătureanu – Turkovic. Rezerve: Oprescu, Antonio Stan.
FK Bregalnica – FC Argeş 1-0(0-0)
Şi în confruntarea de sâmbătă după-amiază cu macedonenii, tehnicianul grupării din Trivale a încercat să dea şanse la toţi jucătorii pe care îi are în lot. Unii dintre elevii săi au evoluat 20, 30 sau chiar 60 de minute. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ivan Nastevski în minutul 57, în urma unei degajări greşite a portarului Sebastian Agachi. Partida s-a disputat pe terenul Complexului Sportiv Janatik din Belek, pe un vânt destul de puternic, care a pus în dificultate ambele echipe pe faza de construcţie. În prima repriză a partidei cu Bregalnica, argeşenii au avut trei ocazii mari de gol prin Deslandes, Motroc şi Fundătureanu, iar după pauză, Blejdea a irosit două situaţii clare de a marca.
Caseta tehnică:
FK Bregalnica: Davkov, Stosic, D. Stojanov, Stojceski, Milenkovsko, Bakracheski, Osmanovski, Ackovski, Mirceski, M.Stojanov, Naumov. Rezerve: Talevski, Manev, Manevski, Naumoski, Runtev, M. Gorgiev, Canev, Nastevski, P. Gjorgjiev, Kudev. Antrenor: Dobrinko Ilievski.
FC Argeş: Agachi – Oancea (min.70 Tofan), Motroc (min.60 Turda), Deslandes (min.60 Kolesovs), Muşat (min.70 Şerbănică) – Panait (min.70 Şerban), Brînzan (min.70 Moihedja), Rasoveanu (min.30 Mirică, min. 60 Robert Grecu), Fundătureanu (min. 30 Antonio Stan, min.60 Blejdea), Alin Popa (min. 45 Năstăsie, min. 65 Matiş), Turkovic (min.60 Buhăescu). Antrenor: Ionuţ Badea.
Badea: „Golul putea fi evitat!“
La finalul partidei cu FK Bregalnica, pierdută de alb-violeţi cu 1-0, Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, a tras concluziile care se impun. Tehnicianul grupării din Trivale va încerca în ultimele două partide din Antalya să cristalizeze un posibil 11-zece pe care să îl folosească în meciul de campionat cu U Cluj, partidă programată pe pe 22 februarie.
Badea vrea mai multă concentrare de la elevii săi când ajung în faţa porţii: „A fost o partidă care se înscrie în seria meciurilor de pregătire ca şi procent de minute jucate. Un meci pe un teren destul de greu, ca şi poziţie a vântului puternic care a dezavantajat cam tot ce a însemnat fotbal astăzi. Pentru noi a rămas doar să facem un antrenament cu un ritm de joc ridicat. Au fost din nou situaţii clare de a marca. Adversarul a înscris la o fază creată de această situaţie de vânt. Deşi în prima repriză s-a jucat mai mult în jumătatea adversă, nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut. Am luat un gol care putea fi evitat. Am folosit o echipă mixtă. În următoarele două meciuri încerc să cristalizez anumite puncte clare în echipă şi în funcţie de asta vedem ce se va întâmpla în continuare. Mă interesează să dăm valoare muncii pe care o facem aici. Mă interesează şi rezultatul, însă din păcate, în aceste două jocuri, deşi le-am controlat, nu am reuşit să scoatem rezultate pozitive“.  M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.