PIEPT DE RAŢĂ CU SOS

0

INGREDIENTE:
1 piept de raţă
1 legume pentru supă
Pentru sos:
60 gr. unt
suc de la 6 portocale
2 linguriţe muştar fin
sare şi piper
Pentru servit:
100 g migdale feliate
Pentru garnitură:
Cartofi la cuptor broccoli
MOD DE PREPARARE:
Carnea de raţă este delicioasă şi are mai puţine substanţe chimice decât puiul. Uite cum poţi prepara piept de raţă cu sos!
1. Pieptul se pune la fiert în apă rece cu sare şi legumele de supă. Se spumează şi se lasă la fiert aproximativ 60 de minute, în funcţie de carne.
2. Odată pieptul fiert, se scurge de zeamă şi se pune la prăjit cu pieliţa într-o tigaie cu unt. Apoi, se scoate.
3. În grăsimea din tigaie se pune sucul strecurat de portocale, se lasă 5 minute la fiert, se pune muştarul, se asezonează cu sare şi piper şi se mai lasă preţ de un clocot.
4. Friptura se aduce la masă presărată cu migdale, sos şi garnitură de cartofi şi broccoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.