CHIFTELE CU FULGI DE PORUMB

0

TIMPI DE PREPARARE:
Gata în: 50 min.
INGREDIENTE:
1 bucată piept de pui
1 legătură ceapă verde
1 legătură mărar
2 ouă;
3 linguri făină
200 gr. fulgi de porumb
1 ceaşcă ulei;1 praf sare, piper
MOD DE PREPARARE:
1. Carnea, ceapa şi mărarul se trec prin maşina de tocat şi apoi tocătura se amestecă cu un ou, sare şi piper.
2. Cu mâna umeda se formează chiftele care se trec prin făină, ou bătut şi fulgii de porumb uşor mărunţiţi.
3. Se prăjesc chiftelele în baie de ulei încins şi se scot pe serveţele de hârtie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.