TIMPI DE PREPARARE:
Gata în: 50 min.
INGREDIENTE:
1 bucată piept de pui
1 legătură ceapă verde
1 legătură mărar
2 ouă;
3 linguri făină
200 gr. fulgi de porumb
1 ceaşcă ulei;1 praf sare, piper
MOD DE PREPARARE:
1. Carnea, ceapa şi mărarul se trec prin maşina de tocat şi apoi tocătura se amestecă cu un ou, sare şi piper.
2. Cu mâna umeda se formează chiftele care se trec prin făină, ou bătut şi fulgii de porumb uşor mărunţiţi.
3. Se prăjesc chiftelele în baie de ulei încins şi se scot pe serveţele de hârtie.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525