A murit în locuinţa cuprinsă de incendiu

0
1

O femeie în vârstă de 90 de ani a pierit ieri dimineaţă după ce locu­inţa ei a fost cuprinsă de foc. Se bănuieşte că bătrâna s-a intoxicat cu fum şi nu a mai putut ieşi, fiind găsită cu mul­tiple arsuri pe trup.
Ieri dimineaţă, o localnică de pe strada Daniel Sterescu din Curtea de Argeş a pierit după ce locuinţa sa a luat foc. Filofteia D., de 90 de ani locuia singură. O vecină venea zilnic să o ajute. Ieri dimineaţă, când femeia a intrat în curtea bătrânei, a simţit miros de fum. A descoperit că imobilul luase foc, iar bătrâna zăcea inconştientă. A sunat la 112 şi două echipaje de pompieri au mers la faţa locului. Proprietara avea arsuri de gradele III şi IV pe corp. Au fost demarate manevrele de resuscitare însă, acestea nu au avut rezultate. A fost declarat decesul proprietarei. Se bănuieşte că Filofteia D. a fost intoxicată cu fum la scurt timp după ce a izbucnit incediul. Din acest motiv şi-a pierdut conştienţa şi nu a apucat să iasă din cameră iar hainele i-au luat foc.
La sosirea pompierilor de la Detaşamentul Curtea de Argeş, ardea în două camere. După ce incendiul a fost lichidat, s-a constatat că focul a izbucnit după ce a căzut jar din sobă pe covorul din cameră.  M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.