Dat în vileag de concubina bătută

0

În timp ce fugea de poliţiştii care voiau să-l aresteze

Un tânăr de etnie rromă din comuna Băiculeşti se ascundea de poliţişti, ştiind că urma să fie arestat. Era căutat în baza unui mandat de urmărire la nivel naţional, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă. Cea care l-a dat de gol a fost chiar concubina. Tânăra era supărată că adolescentul o bătuse măr şi credea că de aceea este căutat de oamenii legii.
Florin S., de 17 ani din Băiculeşti este cercetat în mai multe dosare penale. Tânărul este „specializat” în furturi din maşină şi se afla sub măsura controlului judiciar, atât în urma unor dosare întocmite la Piteşti, cât şi în judeţul Teleroman. În urmă cu aproximativ două săptămâni el a fost reţinut de poliţiştii Secţiei Rurale Bascov după ce a furat 900 de lire sterline din maşina unor buzoieni. A comis fapta în timp ce se afla deja sub supraveghere, dat fiind controlul judiciar. Ca urmare a recidivei, poliţiştii teleormăneni au cerut înlocuirea măsurii cu arestul preventiv, convinşi fiind că dacă îl vor lăsa în libertate tânărul va comite şi alte infracţiuni. Judecătoria Teleorman a admis cererea. Cum tânărul nu era de găsit, pe numele lui a fost emis mandat de urmărire naţională.
Oamenii legii de la secţia Rurală Bascov, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești și jandarmi argeșeni, au pornit să-l caute. Nu era acasă însă au aflat informaţii importante de la concubina tânărului adolescent. Fata fusese bătută măr cu puţin timp înainte de sosirea oamenilor legii. Când s-a tezit cu poliţiştii la uşă, ea a crezut că cineva a auzit-o ţipând şi a sesizat poliţia. S-a plâns oamenilor legii de comportamentul agresiv al tânărului şi le-a spus că după ce a bătut-o, Florin S. a plecat spre Curtea de Argeş cu un prieten cu maşina. Autovehiculul a fost depistat în trafic şi tânărul a ajuns în arest. În arest s-a întâlnit cu fratele său, Eduard S., acesta fiind autorul tâlhăriei de săptămâna trecută de la Curtea de Argeş, când a atacat un elev cu briceagul şi i-a furat suma de 10 lei. De asemenea, fratele mai mare al celor doi se află în penitenciar, fiind condamnat pentru ucidere din culpă, după ce a condus un autoturism deşi nu deţinea permis şi a provocat un accident mortal la Bascov.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.