Va fi amenajată a treia bandă

5

Începe reamenjarea unui bulevard din Piteşti

Primăria Piteşti anun­ţă că de astăzi vor fi demarate lucrările de reamenajare pe bule­var­dul Nicoşae Bălcescu, acolo unde proiectul pre­supunse lărgirea cu încă o bandă a carosa­bi­lului. Şoferii trebuie să circule cu prudenţă în zonă şi să fie răbdători şi înţele­gă­tori.
Începând de astăzi, Primăria municipiului Piteşti va începe lucrările pentru proiectul “Reconfigurare zona carosabilă şi pietonală, zona blocului L6, b-dul Nicolae Bălcescu”. Lucrările care fac obiectul proiectului se desfăşoară pe traseul existent al Bulevardului Nicolae Bălcescu, pe o suprafaţă de 1200 mp şi constau în următoarele:
-reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6, prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor;
-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 mp;
-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 m;
-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 mp;
Investiția, estimată la o valoare de 451.007,62 lei, urmează a fi executată în termen de două luni de către firma contractantă, S.C. Comesad Drumuri S.A.. M.S.

5 COMENTARII

  1. aproape 400 de euro metru patrat,probabil ca se toarna asfalt cu incalzire prin pardoseala,cu leduri in pardoseala.a plecat pendiuc cu banii,pleaca si ionica.subt atat de dobitoci incat ei nu vad ca traficul este aglomerat din cauza unui sens giratoriu amplasat la kaufland,au facut 3 bezi pe sens pana la sens,apoi au redus spatiul de circulatie,minti luminate de rahat.votati psd,votati sticla de ulei si kg de zahar,si vor intra cu masinile in casa

    • Anonime,
      cititul pe diagonala dauneaza grav intelegerii.

      E vorba de 1200 mp a caror reamenajare costa 451.007,62 LEI.
      Nu EURO!
      Asadar circa 400 lei/mp

      Cat despre propaganda anti-PSD…

  2. Acest sifilitic ce se autodenumeste „anonim” comenteaza peste tot si are in „dovleacul” ala de il poarta pe post de cap o singura idee: m..ie psd. Ce legatura are bah, sceleratule psd-ul cu toate intamplarile/situatiile prezentate in ziar ?Sau vrei tu sa torni „picatura chinezeasca” pana la alegeri ? S-ar putea sa sapi o groapa in care sa cazi si sa o umpli de ridicol.

  3. Bineinteles ca nu esti „anonom” – cum singur ai scris iar judecator „sunt” si eu – NU „sint”….
    deci sunt judecator pentru ca judec cand citesc ceva – trec prin filtrul gandirii … Altfel, n-am nicio intentie sa injur pe nimeni, din contra…ma deranjeaza insa uneori derapajele verbale ale unor comentatori. Cat despre ortografie…mai trebuie sa progresam putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.