Nu vor fi majorări de preţ la bilete şi taxe

1
0

Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești, a vorbit în cadrul conferinţei de presă de ieri, despre tariful pe călătorie cu mijlocul de transport în comun și a anunțat că anul acesta nu se va pune problema majorării prețului pe bilet. Mai mult decât atât, acesta a declarat că transportul public de persoane va fi modernizat, dotându-se cu încă 40 de autobze ecologice și 20 de autobuze hibrid.
”Vom dezvolta foarte mult serviciul. Încurajăm această politică de la nivel internațional de a călători cu mijlocul de transport în comun, sperând ca prin dotări și prin faptul că vom menține prețul, oamenii să meargă cu autobuzul, iar astfel vom fluidiza și traficul în oraș.” , a declarat Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești. De asemenea, edilul a mai transmis că nu vor fi majorate nici taxele și impozitele la Pitești. M.S

1 COMENTARIU

  1. Fi sigur draga Cornel Ionica ca daca o sa majorati pretul calatoriei o sa intrati in faliment. Asa va trebuie daca jumatate din calatori au abonament gratis sau redus 90%, si alti 25% merg fara bilet. Greul o sa fie pe cei 25% care chiar platesc ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.