INGREDIENTE:
¾ linguriţă de sare; ¼ linguriţă piper negru măcinat; ¼ linguriţă de piper cayenne; 1/8 linguriţă paprika; ¼ linguriţă praf de usturoi; 1/8 linguriţă pudră de ceapă; ¼ linguriţă pătrunjel uscat; 4 bucăţi piept de pui dezosat; 2 linguri unt; 1 lingură ulei de măsline; 3 linguri de suc de lime
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră şi pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec. Topeşte untul şi uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropeşte-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai găteşte-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el. Îl poţi servi cu orez sau cu legumele preferate.
Poftă bună!
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525