Pui picant cu usturoi şi lime

0

INGREDIENTE:
¾ linguriţă de sare; ¼ linguriţă piper negru măcinat; ¼ linguriţă de piper cayenne; 1/8 linguriţă paprika; ¼ linguriţă praf de usturoi; 1/8 linguriţă pudră de ceapă; ¼ linguriţă pătrunjel uscat; 4 bucăţi piept de pui dezosat; 2 linguri unt; 1 lingură ulei de măsline; 3 linguri de suc de lime
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră şi pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec. Topeşte untul şi uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropeşte-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai găteşte-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el. Îl poţi servi cu orez sau cu legumele preferate.
Poftă bună!