Pui picant cu usturoi şi lime

0

INGREDIENTE:
¾ linguriţă de sare; ¼ linguriţă piper negru măcinat; ¼ linguriţă de piper cayenne; 1/8 linguriţă paprika; ¼ linguriţă praf de usturoi; 1/8 linguriţă pudră de ceapă; ¼ linguriţă pătrunjel uscat; 4 bucăţi piept de pui dezosat; 2 linguri unt; 1 lingură ulei de măsline; 3 linguri de suc de lime
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră şi pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec. Topeşte untul şi uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropeşte-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai găteşte-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el. Îl poţi servi cu orez sau cu legumele preferate.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.