Florile au înlocuit amenzile!

0

Ieri, de Ziua Femeii, poliţiştii rutieri au hotărât să renunţe pentru câteva ore la procesele verbale! Au ieşit în stradă, dar nu pentru a împărţi amenzi, ci flori. Doamne şi domnişoare aflate la volan, pasagere sau pietoni au primit felicitări şi flori de la oamenii legii.
De mulţi ani, pe 8 martie, de Ziua Femeii, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş organizează altfel de acţiuni faţă de cele obişnuite. Câteva ore sunt destinate exclusiv femeilor, cărora le sunt oferite flori, în trafic.
„Misiunile inedite au avut loc în zona centrală a municipiului Pitești, dar și în celelalte municipii și orașe din județ. În acest fel, polițiștii le-au surprins în mod plăcut pe doamnele și domnișoarele „depistate în trafic”, cărora, alături de flori, le-au urat la mulți ani și o primăvară frumoasă. De asemenea, urările de bine au fost însoțite de recomandări privind circulația în siguranță. Inspectoratul Județean de Poliție Argeș urează tuturor femeilor un călduros: La mulți ani!”, a precizat purtătorul de cuvânt Florin Popa la finalul activităţilor.
Lalele de la jandarmi
La fel au procedat şi jandarmii argeşeni care atât în Piteşti cât şi la Câmpulung au oferit lalele reprezentantelor sexului frumos: „Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către cele ce ne sunt mame, soții, surori, colege, prietene.. Astăzi le dorim, mai mult ca oricând să fie sănătoase, să zâmbească, să se bucure… Ca în fiecare an, cu ocazia acestei zile speciale, am încercat să aducem un zâmbet pe chipurile femeilor cu care ne-am întâlnit în zona centrală a municipiilor Pitești și Câmpulung, oferindu-le
cu drag flori”, a precizat Flavius Tănase, ofiţer de relaţii cu presa al I.J.J. Argeş. M.Sandu