Vilă distrusă de foc!

0
0

Un incendiu devastator a cuprins o vilă din comuna Buzoeşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Când a izbucnit focul, trei membri ai familiei se aflau în imobil, aceştia fiind treziţi de vecinii care au văzut focul. Au ieşit din casă fără să păţească ceva.
Focul a izbucnit în miez de noapte, în jurul orei 01.40, la o clădire formată din parter, etaj și mansardă. Cel care a văzut flăcările mari a fost un vecin. Acesta i-a trezit din somn pe proprietari. Se aflau în imobil trei membri ai familiei, dormeau fără să aibă habar de pericol. După ce a fost dată alarma, la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Secția de Pompieri Costești, iar ulterior au fost solicitate în sprijin încă o autospecială de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime de la Detașamentul de Pompieri Pitești.
Focul a pornit de la camera centralei
Când au ajuns echipajele, ardea violent cu flacără deschisă la nivelul etajului I, la mansardă și în camera centralei. Pompierii au acționat la lichidarea incendiului timp de aproximativ 3 ore și jumătate. Existând riscul extinderii, militarii au luat măsuri de protecție a caselor din vecinătate. În urma intervenţiei a fost salvat doar parterul casei, restul construcției a ars pe aproximativ 200 de metri pătraţi. Reprezentanții ISU Argeș au constatat că focul a izbucnit de la camera centralei, din cauza jarului sau a scânteilor căzute din sistemul de încălzire, în contact cu materiale combustibile aflate în imediata apropiere. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.