Mușchi de porc dulce-acrișor

0

Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gatire: 40 min
Gata in: 1 ore, 10
Ingrediente:
800 g muşchi de porc
250 gr. caise uscate
250 gr. prune uscate
1 pachet unt
250 gr. pesmet auriu
100 ml vin roşu
200 ml supă din concentrat de vită
sare
piper
Mod de preparare:
Această friptură de porc este uşor de făcut şi are un gust excelent. Prepară şi tu muşchi de porc dulce acrişor!
1. Carnea se taie pe din doua fara a desparţi complet cele doua jumataţi. Se marunţesc 100 g caise si se amesteca bine cu o lingura de unt, apoi se pun pe una din cele doua jumataţi de carne. Se reface muschiul si se leaga cu sfoara de bucatarie.
2. Restul untului moale se freaca spuma, se adauga sare si piper si se amesteca cu pesmetul. Apoi, carnea se acopera cu acest pesmet si se pune în tava de cuptor. Restul fructelor se pun într-o tigaie cu vinul rosu si supa din concentrat si se fierb 10 minute. Friptura se aduce la masa cu sosul de fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.