Eurovision 2020 a fost anulat din cauza COVID-19

0



Eurovision 2020 a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul care trebuia să aibă loc în Rotterdam, Olanda, a fost anulat. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp, pe site-ul oficial al concursului.


„Anunțăm, cu mult regrete, că suntem nevoiți să anulăm Concursul Muzical Eurovision 2020 din Rotterdam”, scriu reprezentanții, la începutul comunicatului. De asemenea, reprezentanții concursului menționează că, în ultimele săptămâni, au analizat atent opțiunile alternative care le-ar fi permis să meargă înainte cu concursul. Însă, „nesiguranța” generată de răspândirea COVID-19 în Europa și restricțiile dure impuse de guvernele de pe tot continentul au convins Uniunea de Broadcasting European să ia decizia anulării ediției din acest an, potrivit Spynews. „Sănătatea artiștilor, staff-ului, fanilor și a vizitatorilor, precum și situația din Olanda, Europa și din restul lumii, stau la baza acestei decizii”, mai spun organizatorii. Organizatorii Eurovision fac apel la răbdare, în timp ce încearcă să gestioneze ramificările acestei „situații fără precedent”, informând că vor reveni cu vești noi.
„Suntem îndurerați că Eurovisionul nu va mai putea fi pus în scenă în mai, dar să aveți încredere că întreaga familie Eurovision, din toată lumea, va continua să ofere dragoste și susținere în aceste vremuri dificile”, mai anunță organizatorii. C.Z.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.