Femeie infectată cu COVID-19

Date:

Deşi neoficial, se pare că avem un nou caz confirmat cu COVID-19 la Curtea de Argeş! Este vorba de o femeie care provine dintr-o familie respectabilă. S-a întors recent din Anglia. De asemenea se spune că din comuna Şuici ar fi fost luate ieri cu izoltata trei persoane, fiind duse la Secţia de Boli Infecţioase. Unul dintre cei trei este chiar groparul satului!
Femeia confirmată cu coronavirus este soţia directorului Bibliotecii Muncipale Curtea de Argeş, Marian Ghiţă. Aceasta s-a întors din Anglia pe data de 14 martie şi s-a simţit rău. A fost testată, rezultatul fiind pozitiv. În prezent se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş urmând să fie testată a doua oară. Soţul acesteia, Marian Ghiţă a confirmat informaţia pentru ziarulprofit.ro: ” Soţia mea a fost plecată în Anglia pentru a ajuta copii care se aflau într-o situaţie limită ! Practic nu mai aveau ce să mănânce, o situaţie dificilă. E mamă, a trebuit să fie acolo, orice mamă făcea asta. S-a întors înainte de starea de urgenţă, pe 14 martie iar la aeroport a fost testată cu termoscanerul. A ieşit bun rezultatul, adică nu erau probleme. A ajuns acasă şi , zilele trecute, a avut primele simptome. Am făcut demersurile medicale necesare şi a fost testată. Am aşteptat nerăbdători şi cu încredere rezultatul testului dar acesta a picat ca un trăsnet: testul a ieşit pozitiv. Am respectat totul din punct de vedere medical şi acum este bine, spun medicii, este internată la Spitalul Judeţean Arges şi aşteptăm al doilea test. Nu ştiu de unde a luat virusul. Poate din Anglia, poate din avion…. Nu îmi dau seama. Dar ma doare să văd vechi prieteni care mă privesc acum, pe mine şi pe familia mea ca nişte paria… şi fac comentarii fără a avea măcar certitudinea că e infectată, doar din zvonuri. Nu meritam asta. Boala nu alege! Nu mai intru pe internet, acum sunt în autoizolare şi mă rog la Dumnezeu ca Rodica, soţia mea, să fie bine şi să revina la normalitate „, a declarat Marian Ghiţă, directorul Bibliotecii din Curtea de Argeș pentru ziarulprofit.ro. Se spune că ieri alte trei persoane au fost transportate cu izoleta din comuna Şuici la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Unul dintre suspecţi este groparul satului. M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...