Accident grav la Drăganu!

5

Un grav accident rutier a avut loc vineri, pe DN 7, în comuna Drăganu. Un TIR s-a răsturnat şoferul fiind transportat la spital. Autotrenul era încărcat cu țevi metalice, acestea împrăștiindu-se pe șosea după impact.
Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au stabilit că șoferul în vârstă de 48 de ani, din Târgu Cărbunești, județul Gorj, mergea dinspre Pitești către Vâlcea.



Într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptarii vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-un şanţ, pe partea dreapta. Bărbatul a fost scos din mașină de martori. Era rănit grav. Avea multiple traumatisme și o fractură deschisă la picior. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. La fața locului oamenii legii continuă cercetările și dirijează traficul care este blocat pe un sens și se desfășoară alternativ pe o singură bandă. M.S.

5 COMENTARII

  1. Multi martori au spus ca soferul a fost pus intr-o sotuatie dificila deoarece din sens opus venea o masina a jandarmeriei doar cu semnalele luminoase pornite patrunzand pe contransens iar soferul camionului evitand impactul, avand si o incarcatura foarte grea s-a rasturnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.