Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 2 aprilie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Aprilie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Dumitru

  Multi martori au spus ca soferul a fost pus intr-o sotuatie dificila deoarece din sens opus venea o masina a jandarmeriei doar cu semnalele luminoase pornite patrunzand pe contransens iar soferul camionului evitand impactul, avand si o incarcatura foarte grea s-a rasturnat.

  Reply
  1. 1.1

   Lucian

   Șoferul autotrenului răsturnat a murit; Dzeu sa-l ierte!
   Are cineva o filmare de la locul accidentului, dinainte de a se răsturna autotrenul, in care sa se vadă detaliat cum a efectuat mașina jandarmeriei depășirea?

   Reply
 2. 2

  Lucian

  Are cineva o filmare de la locul evenimentului, dinainte sa se răstoarne autotrenul, in care sa se vadă detaliat cum s-au petrecut lucrurile ?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  nu este adevarat masina jandarmeriei se afla mult in spatele tirului cand acesta se afia in sant,sigur a adormit la volan.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .