Timpi de preparare:
Timp de preparare: 15 min
Timp de gătire: 15 min
Gata în: 30 min.
Ingrediente:
500 gr. piept de pui (făcut și sfâșiat cu fuculița)
4-6 lipii de tortilla
1 ardei (cubulețe)
1 ceapă roșie/3 cepe verzi (cubulețe)
1 roșie mare (cubulețe)
200 gr. cașcaval afumat/brânză cheddar
sare, piper, oregano, chimion
2 linguri de maioneză
2 linguri de sos marinara
guacamole și smântână – pentru servit
Mod de preparare:
Pregătește ingredientele: fă puiul fâșii, taie legumele. Într-o tigaie mare, combină puiul cu sosul marinara și condimentele și lasă-le să se facă 5-10 minute. Unge cu unt (pe rând) pe o parte lipia cu unt. Pune-o într-o tigaie. Unge cu maioneză, umple jumătate de lipie cu brânză rasă, jumătate cu amestecul de pui. Împachetează lipia, întoarce și pe partea cealaltă și scoate când vezi că s-a făcut. Procedează la fel cu restul de lipii și umplutură. Dacă nu vrie să prăjești în tigaie, poți da toate lipiile într-o tavă, la cuptor. Se servesc calde, cu sos de guacamole și smântână.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525