5 tone de hrană pentru câinii fără adăpost de la Racoviţa

0
  • Au mai fost primite şi 500 de microcipuri şi 1000 doze de vaccin



Autorităţile locale din Mioveni depun în continuare toate eforturile și lucrează îndeaproape, eficient si intensiv pentru bunăstarea câinilor fără stăpân de la adăpostul aflat în administrarea SEdC.


De întreţinerea şi funcţionarea adăpostului de la Racoviţa se ocupă Serviciile Edilitare pentru Comunitate, iar colaborarea din ultima perioadă a fost cu Organizația Happy Paws România e.v. Aceasta a venit în sprijinul adăpostului de câini cu o donație generoasă, constând în 5 tone de hrană uscată, 500 de carnete de sănătate și 500 de microcipuri, astfel procedura de indentificare a câinilor prin microcipare va fi realizată. O altă sponsorizare a organizației a constat în peste 1000 de doze de vaccin astfel încât toți câinii din adăpost să poată fi vaccinați de două ori împotriva parvovirusului, virusului distemper, hepatitei, gripei și leptospirozei. Alte vaccinuri și medicamente au fost donate pentru a permite imunizarea și tratarea infecțiilor în prealabil, câinilor ce vor fi aduși în adăpost. Având în vedere cele menționate, iubitorii de animale care doresc să adopte din adăpostul de la Racovia, vor lua acasa un câine sănătos, vaccinat de doua ori DHPPI+LEPTO, antirabic anual, castrat, deparazitat, microcipat, va avea carnet de sănătate la zi și va fi înregistrat in Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân.
Directorul SEdC Mioveni, Nicolae Tudose ne-a spus mai multe despre parteneriatul cu organizaţia aminitită: “Datorită acestei cooperări eficiente, condițiile pentru cei aproximativ 500 de câini din adăpostul public au fost deja îmbunătățite semnificativ în câteva luni și continuăm să lucrăm intens la punerea în aplicare a altor planuri, pentru bunăstarea animalelor. Conducerea societății S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., transmite mulțumiri Organizației Happy Paws România e.v. și donatorilor pentru sprijinul acordat în privința îmbunătățirii condițiilor de trai ale animalelor din adăpost”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.