Timpi de preparare:
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 0 min
Gata în: 40 min.
Ingrediente:
Pentru rulouri:
500 gr.piept de curcan
sare
150 gr.caşcaval
150 gr.pesmet
2 ardei capia
ulei pentru prăjit
o salată verde
piper
1-2 linguriţe muştar
3-4 ouă
Pentru sos:
300 gr. pastă de roşii
cimbru
busuioc
sare
boia iute
piper
o linguriţă miere sau zahăr
Mod de preparare:
Se taie pieptul de curcan felii potrivite. Fiecare bucată se presează cu ciocanul de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă la mijloc o bucată de caşcaval, o fâşie de ardei capia, se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se trece prin pesmet. Separat, se bat ouăle spumă cu sare, piper şi muştar, iar rulourile se trec prin pesmet-ou-pesmet, apoi se pun să se prăjească în uleiul încins. După ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie. Într-o crăticioară, se pune uleiul, piureul de roşii, sarea, mierea, piperul, cimbrul, boiaua şi busuiocul. Se lasă să fiarbă câteva minute şi, după ce a fiert, se dă la rece. Rulourile se servesc cu sos de roşii şi garnitură de cartofi
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525