Poliţistul schimbă amenda pe sex!

0



O anchetă se află în curs, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Polişie Argeş după ce un poliţist a fost acuzat că a cerut favoruri sexuale de la o tânără. În schimb, omul legii ar fi iertat-o pe fată şi două rude ale sale, de o amendă în valoare de 6.000 de lei.


Tânăra în vârstă de 18 ani a vorbit la postul de televiziune local Super Tv despre ceea ce i s-a întâmplat. Fata recunoaşte că nu a făcut o plângere împotriva omului legii dar a pus la dispoziţie o înregistrare a unei convorbiri telefonice cu cel acuzat. Potrivit declaraţiei fetei, totul s-a întâmplat duminică pe data de 5 aprilie, în Curtea de Argeş, în zona Ivancea. Fata mergea pe jos cu doi bărbaţi, rude cu ea şi nu aveau completate declaraţiile pe propria răspundere privind deplasarea. „Ne-a oprit poliţia. Unul dintre poliţai m-a oprit şi a zis ca să scap de amendă, să mă culc cu el. A fost pe 5 aprilie pe la ora 11.30. Am fost să scoatem nişte bani, cu un cumnat şi un văr, că socrul meu e bolnav şi nu se poate deplasa. Erau doi poliţişti. Ne-am dus să scoatem niste bani de pe card şi ne-a oprit. Celălalt mai în vârstă, l-a luat pe vărul meu şi pe cumnatul meu, iar celălalt mai tânăr m-a luat pe mine şi îmi făcea avansuri. M-a luat în spate la maşină ca să nu audă ceilalţi. Mi-a zis să mă întâlnesc cu el azi (luni 6 aprilie) la ora 11.00 şi să mă culc cu el, ca să scap de amendă. De frică i-am spus că da, vin la ora 11.00. M-a sunat cu număr privat şi i-am zis, da, da, şi astăzi nu m-am dus. A zis că dacă mă duc să mă întâlnesc cu el nu ne mai dă amendă. Sunt multe fete care poate să ajungă în cazul meu”, a declarat tânăra, mămică a unei fetiţe de 2 ani, la postul de televiziune. Aceasta a mai spus că omul legii a sunat-o în aceeaşi zi, propunându-i să se vadă câteva ore mai târziu, dar ea a refuzat. „La ora 14.00 mi-a zis să mă duc să mă întâlnesc cu el. O să iau legătura cu poliţia în caz dacă este ceva să îmi facă. Nu îl cunosc. Nu-i voi mai răspunde de frică că o să vină la mine acolo” a precizat tânăra.
„Îi curentam pe toţi cu câte o amendă!”
Tânăra a pus la dispoziţie înregistrarea convorbirii telefonice pe care a avut cu cel incriminat. Iată ce spune bărbatul despre care fata susţine că este poliţist. „Hai că au avut toţi noroc cu tine azi, că altfel îi curentam pe toţi cu câte o amendă. Mâine cât poţi stai plecată? „ întreabă astea. „Cât mai stai la cumpărături?Păi şi vrei să vin să te iau pe la 14,00, azi? (…) Mâine poţi fugi pe la 11.00? Eu am vrut să te întreb mai multe dar nu puteam. Când crezi că e mai bine să ne vedem, azi s-au mâine? Azi e dumincă, ce treabă ai? Al tău te sună într-una? Nu e gelos?” insistă bărbatul. Fata spune că nu şi-a înşelat soţul şi nici nu este dispusă să o facă: „De-asta ţi-a păsat ţie că e gelos! Taci din gură că n-a putut eu să vorbesc mai multe de faţă cu ăia dar tu ştii că nu e aşa. Am vrut să te întreb mai multe dar trăgeau ăia cu urechea. Oricum te-ai înroşit când te-m întrebat dacă l-ai înşelat vreodată. Oricum mie nu-mi plac persoanele care mint. Sper că nu ne minţim. Dacă vrei să ne vedem astăzi, nu-i problemă! Ne vedem mâine, dar sigur da?”, a încheiat acesta convorbirea.
A fost întocmit dosar penal!
După ce întâmplarea a fost făcută publică, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş s-a autosesizat ”În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la afirmațile unei persoane, cu privire la un polițist din municipiul Curtea de Argeș, care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoștină că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsurile legale care se impun”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. În cauza a fost întocmit dosar penal in rem sub acuzaţia de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, acesta fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.