Șef nou la IPJ Argeș!

1
0



Veste surpinzătoare pentru poliţiştii argeşeni! A fost împuternicit un nou șef nou la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș! Noul comandat este un polițist cu state vechi, un om cu multă experiență și rezultate pe măsură. Este vorba de comisarul șef Mihai Neagoe, cel care până luni, a ocupat funcția de șef al Secției 3 de Poliţie Pitești.


„Începând cu data de 7 aprilie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisar șef de poliție Neagoe Mihai a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pe o perioadă de trei luni. Absolvent al Academiei de Poliție, ofițerul are o vechime de peste 25 de ani în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Acesta a îndeplinit funcția de șef al Secției 3 Poliție Pitești în perioadele 2005-2008 și 2013 – până în prezent, precum și șef al Poliției Municipiului Pitești, în perioada 2008-20132 a anunţat Boroul de presă al IPJ Argeş. În vârstă de 52 de ani, comisarul şef Mihai Neagoe în înlocuieşte în funcţie pe Tudorel Pieelanu care şi-a înaintat raportul de pensionar la sfârştiul lunii martie. Noua împuternicire a fost însă, o surpriză! Mulţi se aşteptau ca în funcţie să fie pus comisarul şef Marian Badea, şeful Serviciului Rutier Argeş şi fost director adjunct al Direcţiei Rutiere Române, care a deţinut funbcţia de inspector şef al IPJ Argeş, cu delegaţie, timp de doupă luni.
Comisarul şef Mihai Neagoe, noul inspector şef, face parte din „garda veche” şi este un poliţist extrem de experimentat. Acesta a avut numeroase misiuni în cadrul cărora a avut rezultate foarte bune. Este un ofiţer se află mare parte din timp pe teren, printre oameni. Deşi ar fi putut să se pensioneze, având vechimea şi vârsta necesară, nu a făcut-o tocmai din cauză că este pasionat de munca de poliţist. Redacţia Curierul zilei îi urează mult succes în continuare! M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Dragi ziaristi:dl Neagoe , este absolvent al fostei scoli comuniste de ofiteri baneasa , nicidecum academia de politie , de astazi ! Trageti concluziile necesare si rectificati , pentru o cat mai buna informare a cititorilor dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.