A scris greşit şi va plăti!

4



De când a fost emisă prima Ordonanţă militară, românii, unii dintre ei, se tot gândesc, cum să păcăleasca autorităţile şi să mai şi încalce legile statului.


În Muscel, de la data de când în comuna Godeni a fost confirmat primul caz de Covid, şi s-a interzis tranzitarea dintr-o localitate în alta, decât cu un motiv foarte bine stabilit, motiv care se află pe declaraţia pe proprie răspundere, situaţia pentru unii plimbăreţi pare să fie şi mai grea.
Situaţia de urgenţă, nu era o …urgenţă!
Aşa s-a întâmplat marţi, pe DN 73C, la intersecţia cu comuna Godeni, acolo unde se află un punct de verificare, un filtru permanent asigurat de poliţiştii musceleni, dar şi de cadre ale Jandarmeriei, atunci când un autoturism marca VW Golf a fost oprit pentru o verificare. În Golf se aflau trei persoane, toate din comuna Aninoasa. Conducătorul auto avea scris în declaraţie că se deplasează spre Câmpulung cu scopul de a face ITP-ul autoturismului. Ceilalţi doi pasageri, aveau şi ei declaraţii, scrise de ei, probabil pe genunchi, sau în bătaie de joc, pentru că ce era scris acolo părea mai degrabă o scrisoare a unui cimpanzeu către prietenul său omul…Aşadar, poliţiştii au încercat să afle de la cei pasageri ce au vrut să scrie pe declaraţii, sau cum s-ar spune, “ce a vrut să spună autorul…”. Aşa au aflat poliţiştii ca şi cei doi, plecaseră să facă ITP-ul maşinii amicului lor, însă ei au scris că se deplasează la Câmpulung să facă ITTE-ul maşinii, aşadar acel cuvânt care părea din altă limbă, se ştia de acum ce înseamnă.
Amendă de 20.000 lei
Cum pentru cei doi plecaţi la ITTE, acesta nu era un motiv ce constituia urgenţă, cei doi au fost înştiinţaţi că vor primi sancţiuni contravenţionale de 2.000 lei. Unul, a crezut ca poate să scape şi a avut un comportament neadecvat, aşa că, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, i-au aplicat o amendă de tot ITTE-ul de 20.000 lei. Când şi-a dat seama respectivul că a vrut să şunteze legea şi a luat o amendă de nici nu ştie s-o traducă în număr de salarii, s-a potolit. Nici celălalt pasager nu a scăpat, el a primit pentru ITTE, o sancţiune de 2.000 lei. Cei doi bărbaţi din Aninoasa au aflat pe pielea lor că, o plimbărică până la Câmpulung şi retur, fără un motiv care să reprezinte o urgenţă, costă bani mulţi! B.Radu


4 COMENTARII

  1. Inca odata vedem cat se pline de jeg sunt autoritatile ce au obligatia si chiar se falesc ca ei au grija ca prostanacii cetateni in prostia lor sa nu se imbolnaveasca de coronaistovita. Ce a facut oare cel ce a primit un cadou de 10 ori mai mare doar pt ca si-a deschis gura? Bai prosti mai vis , nu vedeti ca asta se vrea, sa nu cumva sa ripostati in vre-un fel la bataia de joc a asaziselor autoritati ??? Cum adica pt atata , bietul om sa primeasca asa o amenda??? Trezeste-te romane daca vrei sa mai existi. Iar B. Radu asta , cand simti ca pute a buda , nu tre sa faci multe, doar inchide gura.

    • Da ,țăranusu, eu mare Milițian, ,haaa, amenda,”cât sefu”???20000,,,?pana a transformat varu cât înseamnă ăla a scris și a fugit ?tragic ,,foarte tragic ,,,personal????DA !!EU LA MILITIAN DA ÎI DĂDEAM ÎN CAP!!!!! de ce ??Pentru ca în morții lui de idioți eu 20000 de lei cinstit în România nu îi fac TOATĂ VIAȚA! !!!

      PS .unu fugit și refugiat în străinătate de traiul Bun din România!!!!!

  2. … e atata liniste p’afara… si ce degajat se circula… Pai sa nu-i dam dreptate lui B.
    Gates! Prea ne „loveam” de toate ramele, prea ne statea in cale toata prostimea, ba pe DN, ba prin statiuni, ori in poienite.. Acum circul pe linia continua fara greata ca ma filmeaza vreun frustrat! Bai termitelor, vedeti si partea buna a lucrurilor, ca acum nu mai trebuie sa cheltuim cu coloana oficiala… Iar voi, ramelor, stati acas’! Lucrati de acas’! Chiar nu avem nevoie de voi! E ceva ce nu ati inteles?! La’s ca vine vaccinarea si scapam cu adevarat de voi in cativa ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.